Indlæser...

V.I.B.E.K.E.

Viden, Innovation, Brainstorm, Engagement, Kompetencer, Empati.

Øvrige Kompetencer

Coaching:

Coaching tilbydes både som enkelte sessioner og som forløb.

Jeg værdsætter det relationelle, det umiddelbare der opstår i mødet mellem mennesker, trivsel, personlig og faglig videns udvikling med ønske om arbejdsglæde.

Det har jeg med mig i min erfaring med faglig supervision og coaching til sundheds professionelle i funktioner med uhelbredeligt syge, kroniske sygdomme og faglige komplekse dilemmaer både internt i faggrupper og i forhold til pårørende.

Med udgangspunkt i troen og viden om oplevelse af sammenhæng har jeg dette perspektiv med i tanker og tilgang omkring  nærvær og faglig tilstedeværelse på arbejdet. Via ledelsesmæssig erfaring og gode resultater omkring øget nærvær tilbydes  en coachende tilgang til dette felt.

Idrætsfysioterapi Vejledning, Rådgivning og Holdtræning:

Qua mine sportslige præstationer og grunduddannelse som fysioterapeut samt flere ansættelsesperioder på Club la Santa tilbyder og besidder jeg idrætsfaglige fysioterapeutiske kompetencer indenfor akut skadesbehandling, træning, programlægning samt fysisk holdtræning, afspænding, udspænding og stretching.

Jeg vægter differentieret holdtræning i relation til fysisk niveau, i forhold til egen omsorg/compliance, den enkeltes kognitive og fysiske mestringsevne – set i et funktionsorienteret men også meningsfuldt målbart orienteret perspektiv.